Fruit shape regulates susceptibility of tomato to blossom-end rot (2020)
Source: Acta Scientiarum. Agronomy. Unidade: ESALQ
Subjects: CÁLCIO, DEFICIÊNCIAS MINERAIS DE PLANTAS, DISTÚRBIOS FISIOLÓGICOS DE PLANTAS, PODRIDÃO (DOENÇA DE PLANTA), TOMATE, VARIEDADES VEGETAIS
ABNT
RIBOLDI, Lucas Baiochi et al. Fruit shape regulates susceptibility of tomato to blossom-end rot. Acta Scientiarum. Agronomy, v. 42, p. 1-11, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v42i1.42487. Acesso em: 06 maio 2024.APA
Riboldi, L. B., Araujo, S. H. da C., Freitas, S. T. de, & Castro, P. R. C. (2020). Fruit shape regulates susceptibility of tomato to blossom-end rot. Acta Scientiarum. Agronomy, 42, 1-11. doi:10.4025/actasciagron.v42i1.42487NLM
Riboldi LB, Araujo SH da C, Freitas ST de, Castro PRC. Fruit shape regulates susceptibility of tomato to blossom-end rot [Internet]. Acta Scientiarum. Agronomy. 2020 ; 42 1-11.[citado 2024 maio 06 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v42i1.42487Vancouver
Riboldi LB, Araujo SH da C, Freitas ST de, Castro PRC. Fruit shape regulates susceptibility of tomato to blossom-end rot [Internet]. Acta Scientiarum. Agronomy. 2020 ; 42 1-11.[citado 2024 maio 06 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v42i1.42487